Riitta Kankaala

Olen aloittanut työurani eläinlääkinnän parissa työskennellen pieneläinhoitajana Mevetissä v.1986-1992. Sen jälkeen työskentelin 8 vuotta Espoon Eläinsairaalassa pieneläinhoitajana ja laboratorionhoitajana. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin v.1997. Espoon Eläinsairaalasta siirryin Pfizerille eläinlääkkeiden myynnin ja markkinoinnin pariin. Pfizerilla työskentelin ensimmäiset vuodet eläinlääke-edustajana ja sen jälkeen pieneläinlääkkeiden tuotepäällikkönä.

Ympyrä sulkeutui ja palasin juurilleni Mevetiin aloittaen Practice Managerin toimessa vuoden 2006 alussa. Toimenkuvaani kuluu monenmoista. Olen avustavan henkilökunnan esimies. Arjen sujuvuudesta huolehtiminen kuten esim. työvuorosuunnittelu, laite- ja tarvikeasiat sekä kiinteistöön liittyvät asiat täyttävät osan työpäivästäni. Lisäksi tärkeä osa työtäni on budjettien, tulevaisuuden visioiden ja suunnitelmien luomien sekä niiden toteuttaminen yhdessä muiden kanssa. Verkostoituminen ja ajan hermolla pysytteleminen on työssäni hyvin tärkeää.

Mevetissä työskentelyn ohessa olen suorittanut terveysalan liiketoimintaosaamisen erikoistumisopintoja Helsingin Kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksessa.

Osallistun aktiivisesti eläinlääkintä- ja terveydenhoitoalojen liiketoiminnan kehittämis- ja johtamiskoulutuksiin.

Perheeseeni kuuluvat teini-iän jo ohittaneet urheilijanuorukaiset Niklas ja Kim. Kotona menossa mukana ovat myös kaksi koiraamme: 13- vuotias parsonrussellinterrieri mummeli Alli ja sekä  amerikanstaffordshirenterrieri Rommi. Vapaa-aikani kuluu poikieni salibandyharrastuksen, omien koirien sekä rakkaan hevosharrastuksen ja kouluratsastuksen parissa.