Anu Purola

Olen reilu nelikymppinen palveluskoiraharrastaja ja suursnautsereiden sekä labradorien kasvattaja Porvoon kupeesta. Koulutukseltani olen tietotekniikan mekaanikko, mutta aktiivisen koiraharrastuksen myötä olen päätynyt eläinlääkintäalalle ja toimin nykyisin Mevetissä asiakaspalveluvastaavana.

Eläinlääkintäalalla aloitin 1998 Vaasassa Eläinklinikka Saarella asiakaspalvelutehtävissä ja trimmaajana. 2004 muutin takaisin pääkaupunkiseudulle ja siirryin avustajakoira-asiantuntijaksi Invalidiliittoon vuosiksi 2004-2009. Kaipasin kuitenkin klinikkatyön sykettä ja päädyin Mevetiin asiakaspalvelutehtäviin marraskuussa 2009. 2011 muutimme Mevetin uusiin toimitiloihin ja sen myötä ryhdyin jälleen myös trimmaamaan.

Nautin klinikan tunnelmasta ja tiimityöstä. Asiakaspalvelijana olemme kaiken keskellä, kuin kapteeni laivan ohjaussillalla. Jokainen päivä on erilainen ja koko ajan pitää olla ajan hermolla. Päämääränä asiakkaan huolen poistaminen ja huippueläinlääkintä.

Vapaa-aikani vietän rakkaan palveluskoiraharrastukseni parissa. Päälajina tällä hetkellä IPO/suojelu. Tällä hetkellä kotona asustelee useita suursnautsereita, yksi labradorinnoutaja ja yksi jackrusselinterrieri.